BAD Rally

Cine suntem?

2 tineri romani cu destul de mult simt practic. In traducere libera, cand ne place ceva foarte mult, nu dam inapoi. Traim in Bucuresti si resimtim adesea haosul din jur, care ne place si la care participam destul de activ. Schimbam des peisajul acesta pentru un drum la mare in plina iarna, un roadtrip spontan pana la Viena sau un weekend linistit la tara. Astia suntem: strangem amintiri de pe drum si o facem din placere!

Cine suntem Amsterdam-Dakar Challenge Cine suntem Amsterdam-Dakar Challenge
Mihai Tuhari

Mihai Tuhari

Web developer de aproape 10 ani. Ma plimb mult si pe oriunde (peste 125.000 km in ultimii 4 ani). Imi place skateboarding-ul, ca sport si mod de viata, asa ca in urma cu mai bine de un an am lansat prima platforma pentru oamenii la fel de pasionati ca mine - Skatemap Romania. Alaturi de acest proiect am facut si Skating The Fish cu ajutorul caruia am vizitat multe orase din Romania si am cunoscut multi oameni exceptionali. Pe scurt, sunt unul dintre oamenii care isi intretine pasiunile muncind pentru ele.
Alexia Ion

Alexia Ion

Studenta la Comunicare, cu o mare pasiune pentru fotografie si design graphic. In prezent, imi dezvolt pasiunile in organizatia studenteasca din care fac parte, VIP Romania, punand la cale proiecte de dezvoltare profesionala si alternative pentru alti studenti. Invat si eu alternative, din fiecare experienta prin care trec. Daca ma pun pe visat, ma opresc de-abia dupa ce mi-am imaginat destul cum am sa traiesc eu intr-un apartament cochet din Franta.