BAD Rally

Cat a mai ramas pana la plecare?

Buuuuun, s-o luam cu inceputul :)

OpelFest 2013

Intre 28-30 iunie am fost la OpelFest Moldova unde am cunoscuti multi pasionati Opel care ne-au dat sfaturi utile. In drum spre Poiana Negrii, unde avea loc evenimentul, am facut si un montaj video cu cadrele filmate pe drum, pe care-l puteti vedea mai jos.

Dupa drumul Bucuresti-Poiana Negrii-Bucuresti a urmat o plimbare pana in Vama Veche, iar masina s-a comportat foarte bine inca o data. Chiar in spatele pensiunii unde eram cazati am gasit un teren "desertificat" ocazie cu care am facut o serie de poze.

Mihai Tuhari & Alexia Ion

Site-ul are acum un nou buton "Media" unde vom adauga pe parcurs noile aparitii media, atat in online cat si in print sau la TV. Dupa aparitia pe site-ul adevarul.ro, ne-au contactat si cei de la Antena1. Am stabilit ora si data intalnirii, am iesit la filmat si apoi am aparut la Observator, dar din pacate la cel de la ora 13. Puteti vedea reportajul mai jos. Tot din categoria imbunatatirilor pe site am adaugat un contor cu numarul zilelor ramase pana la plecare, pe care il regasiti in partea dreapta a site-ului :)

Din ciclul DIY (do it yourself), ne-am apucat de mecanica si am schimbat singuri sonda de marsarier de pe cutia de viteze.

Sonda marsarier Opel Astra

Cei de la Feeder ne-au facut o surpriza si au postat un articol despre noi, iar apoi au fost urmati de catre WebCultura, Orasulm.eu, Revista de Povestiri si National Geographic Romania.

PC Garage ne-a oferit in dar un GPS si dorim sa le multumim!

Ne vedem la Raliul Sibiului pe 26-27 iulie!

  • Cat a mai ramas pana la plecare?
  • Cat a mai ramas pana la plecare?
  • Cat a mai ramas pana la plecare?
  • Cat a mai ramas pana la plecare?
  • Cat a mai ramas pana la plecare?
  • Cat a mai ramas pana la plecare?