BAD Rally

Ce este BAD Rally?

2 tineri romani cu destul de mult simt practic. In traducere libera, cand ne place ceva foarte mult, nu dam inapoi. Traim in Bucuresti si resimtim adesea haosul din jur, care ne place si la care participam destul de activ. Schimbam des peisajul acesta pentru un drum la mare in plina iarna, un roadtrip spontan pana la Viena sau un weekend linistit la tara. Astia suntem: strangem amintiri de pe drum si o facem din placere!

Cine suntem Amsterdam-Dakar Challenge

Inspirati de aventura celor de la Paramongols, RoadManians si Free Miorita, am batut internetul in cautare de informatii despre cum se poate sa calatoresti si sa faci mult bine. Oricat de boem ar parea, se poate si se numeste Amsterdam-Dakar Challenge.

BAD Rally?! Da, Bucuresti-Amsterdam-Dakar! BAD Rally suntem noi - Alexia si Mihai, primii romani inscrisi vreodata in cursa aceasta, ce se tine inca din 2004. Strabatem 2 continente, 13 tari si 10.000 de km intr-o luna, nu ne gandim la situatia critica din Mauritania, traim cea mai tare experienta a noastra de pana acum si ducem masina pana in Gambia, la Banjul unde contribuim activ la strangerea de fonduri. La Banjul masina este licitata iar banii obtinuti sunt donati fundatiei Challenge For Charity Foundation (CFCF) ce a strans pana in prezent mai mult de 3 milioane de euro si care se ocupa de mai multe proiecte in Africa, ce sunt legate de educatie, sanatate, drepturile femeilor si nu numai (puteti citi mai multe aici). Numele competitie a ramas "Amsterdam-Dakar Challenge" insa licitatia se desfasoara la Banjul deoarece nu mai este permis importul masinilor cu o vechime mai mare de 5 ani in Senegal.

Cine suntem Amsterdam-Dakar Challenge

Am ales calea dificila pentru o donatie, ar spune unii. Noi spunem ca pentru o astfel de cauza avem nevoie sa simtim ca ne zbatem, ca muncim, ca traim cele 30 de zile la intensitatea de care suntem in stare. Vom simti pe pielea noastra cum e sa nu ai aer conditionat cand mergi prin desert si cum e sa dormi din cand in cand la cort pentru ca a doua zi sa o luam de la capat. Cel mai probabil ne vom satura si de mesele copioase cu supa la plic, conserve si covrigei. Toate astea completeaza perfect tabloul zonei de camp minat (intre Sahara de Vest si Mauritania) si boli dintre cele mai exotice. Pentru ca la final, cand oprim motorul in sfarsit vom sti pentru ce am facut-o.

  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?
  • Ce este BAD Rally?